Tilmeldte både til Gilleleje CUP 2020

Bådens Navn Bådtype Sejlklub Deltager
Peciva X102 Gilleleje Sejlklub Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Hendrix XP33 Sundet Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Savannah Hanse 370e Rungsted Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
SneHvide H-båd Gilleleje Sejlklub Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Skuld VI Jeanneau 42 DS Gilleleje Sejlklub Turbåd (Deltager sejladsen)
PIXIE Xp-38 Helsingør Sejlklub Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Joujou II Luffe 37 Lynæs Sejl- og Kajakklub Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Yro First 40.7 Höganäs Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
O Molich X Meter SKS Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
S-cape Scankap 99 GSK Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Min Jente Grand Soleil 43 Langelinie Kapsejler (deltager i konkurrencen om hovedpræmierne)
Antal Tilmeldte Både 11 Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.2 m/s2.8 m/s  99 °19.2 °C

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera

Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen