Pinsetur

Der er pinsetur på programmet den 14. maj til den 16. maj.

Vi starter klokken 9.00 med fælles morgenmad i sejlklubben, og beslutter hvor turen skal gå hen i år. Vi sejler til målet og mødes på kajen til en landgangsøl/vand. Vi spiser vores medbragte mad ved grillen og hygger så længe vi hver især har lyst. Søndag finder vi på en fælles aktivitet, som man kan deltage i efter eget ønske. Nogle af os tager hjem i løbet af søndagen og andre venter til mandag. Mon ikke det også bliver rigtig hyggeligt søndag aften!!

Venlig hilsen Jørgen og Susanne

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.6 m/s3.6 m/s  136 °13.5 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon