Sejlerskolens superskønne sæsonafslutning

Så er sejlerskolens sæson på vandet slut for i år. Den resulterede i 13 duelighedsbeviser – et superflot resultat for GSK. Stort tillykke.

Så skulle der festes og det blev der. De nye søulke med flere, instruktører og sågar formanden og hans søstærke sild var inviteret til velkomstdrink, lækker middag, kaffe og kage og ikke mindst de efterfølgende løjer. Muntre indslag med video fra sommertogtet, de afsluttende sejladser og til slut uddeling af ’tak-for-hjælpen’ instruktørtrøjer og assessorers, som jo kan bruges af de ihærdige instruktører næste sæson. Højdepunktet var, da René blev begravet i erindringsgaver fra sine elever – til stor moro også for resten af forsamlingen.

Derefter var aftenen til fri afbenyttelse, så skipperskrøner og snakken gik lystigt til ud på de små timer.

Men sejlerskolen ligger ikke i dvale i vinter – den fortsætter med teori og ikke mindst de nye tilbud i GSK – Yachtskipper 3 her i vintersæsonen og VHF-kursus til foråret.

Tak for en utroligt hyggelig aften.

Formanden og hans søstærke sild

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s2.2 m/s  138 °2.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon