11 + 7 nye Yachtskippere

Torsdag den 6. juni blev der i sejlklubben holdt en gevaldig fest for de nye Yachtskippere som lige har bestået eksamen, med god mad og masser af boblevand.
Og det var der god grund til, for instruktør Hans Torsleff har gennem vinteren undervist to hold. Det ene med 11 deltagere som bestod Yachtskipper 3 eksamen, og det andet hold med 7 deltagere som bestod Yachtskipper 1 eksamen.
Følgende, som har bestået Y3 er: David, Henrik R., Henrik S., Ida, Jane, Jan, Lars, Patrick, Rolf, Torsten, og Wilhelm

Vi kan tilføje at GSK er den ene af to sejlklubber under Dansk Sejlunion som i hele Danmark har afholdt eksamen i Y1.
Vi er virkelig kommet på landkortet.
De, som har bestået Y1 er: Birger, Heidi, Jeppe, Ole G, Ole V. Patrick og Preben P.
Flot klaret og et stort tillykke til alle, og tak til Hans Tørsleff for den store instruktørindsats.

Til venstre ses
kasketten for