2019-08-14 NKM resultater for GSK og alle

Så lykkedes det endeligt for HBK at få deres dommerbåd til at sejle. Resultaterne af onsdagens kapsejlads ses nedenfor. Billedet er af vores eget nye flag til onsdagskapsejladsen, det måler ca 1 x 1 meter, så det kan forhåbentligt ses i en rimelig afstand.

2019-08-14-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-08-14

2019-08-14-Nordkystmesterskab

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.6 m/s4.4 m/s  218 °14.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker