2019-08-21 NMK resultater for GSK og alle

Efteråret byder på tre Nordkystmesterskabs afdelinger i træk, hvoraf GSK havde ansvar for den midterste. Vejret viste sig fra sin bedste side, hvad der ikke havde været varslet – alle fordudsigelser tydede på at vinden ville lægge sig helt omkring kl. 21:00. Derfor havde vi valgt en bane med mål meget tæt på Gilleleje Havn, for at gøre det muligt for H-bådene at komme hjem i rimelig tid. Nu blev vinden meget kraftigere end forventet, og den lagde sig først noget senere på aftenen. I bagklogskabens lys skulle vi havde valgt en mere østlig og noget længere bane. Resultaterne ses nedenfor, dels for GSK, dels for alle i NKM den dag.

2019-08-21-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-08-21

2019-08-21-NKM

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s4.4 m/s  241 °9.2 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker