Nyheder for vejrstationen

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/4/9/6/gillelejesejlklub.dk/httpd.www/wp-content/plugins/code-snippets-pro/php/snippet-ops.php(609) : eval()'d code on line 35

Vejrstationen er nu udbygget med information omkring vandtemperaturen, som er målt via DMI officielle målestation i Hornbæk. Målestationen opdateres hver 10 minut, og informationen kan ses på forsiden, og når man klikker ind på vejrsiden, Vandtemperaturen er kun en rettesnor for temperaturen ved Gilleleje, da den måles i Hornbæk, og den aktuelle vandtemperatur kan være koldere til havs eller lokalt omkring Gilleleje.

Aktuel vandtemperatur: [ws_dmi_seatemp] C

Vandtemperatur forecast

Helsingør kommune anvender en tjeneste, der er baseret på DHI prognosemodel, hvor man udsender en prognose for vandtemperaturen og vandkvalitet for de kommende 3 dage. Tjenesten er desværre ikke tilgængelig for Gilleleje området, hvilket vi kun kan håbe på kommer på et senere tidspunkt.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.9 m/s5.8 m/s  14 °6.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon