Nu skydes planlægningen af GSK’s 50 års jubilæum i gang

GSK har 50 års jubilæum mandag d. 2. maj 2022. I den forbindelse inviteres du som GSK-medlem til planlægningsmøde i klubhuset torsdag d. 25. november 2021 kl. 19.00

Ved dette 1. møde vil vi sammen dele gode ideer og forslag til hvordan klubbens jubilæum skal fejres.

Det der ligger fast er, at jubilæumsfesten for klubbens medlemmer er lørdag d. 30. april 2022 samt, at der på dagen d. 2. maj 2022 afholdes en reception.

Derudover er alt åbent. Indhold og forskellige indslag afhænger fuldt ud af medlemmerne. Derfor kom til ideudveksling torsdag d. 25. november 2021 kl. 19.00 i klubhuset.

Det forventes, at der denne aften bliver nedsat forskellige arbejdsgrupper, ud fra lyst og interesse således, at GSK jubilæet kommer til at fremstå præcist som GSK medlemmerne ønsker det.

Tovholdere fra de forskellige arbejdsgrupper indbydes til fællesmøder et par gange i løbet af vinteren mhp. at koordinere indslag og udarbejde det endelige program for jubilæumsarrangementerne.

M/K, ung eller gammel, motor-, jolle- eller kølsejler, kom og vær en del af planlægningen. Dit bidrag vil helt sikkert blive påskønnet.

På vegne af bestyrelsen

Gitte Busch Pedersen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
13.1 m/s14.2 m/s  105 °3.8 °C