Navnekonkurrence

GSK’s nymalede optimist-blomsterkumme, som snart tilføres planter og blomster, har brug for et navn. Har du et godt forslag? Send det til info@gillelejesejlklub.dk senest søndag d. 24. april og vær med i konkurrencen.

Navnet offentliggøres under standerhejsning lørdag d. 30. april 2022 hvor vinderen af konkurrencen også vil blive tildelt en præmie.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s7.2 m/s  125 °15.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon