Fredagsbar starter op fredag d. 3. november🎉

Vanen tro übner fredagsbaren op den første fredag i november. Kom forbi sejlklubben til en drink, i dejligt selskab med sejler-venner, hvor sÌsonens oplevelser für rig mulighed for at blive genfortalt.

Fredagsbaren kører hver den første fredag i müneden fra november til og med marts i tidsrummet 16.00-18.00.

Bag disken finder du Søren Rasmussen og Torben Gress som på bedste vis vil sørge for kølige drinks og sprøde chips🍻🥂

HjÌlp dig selv igennem den mørke vinter ved at sparke hver eneste vintermüned i gang pü denne hyggelige vis.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.6 m/s6.7 m/s  289 Â°19.2 Â°C

QR koden kan lĂŚses via en mobiltelefon med et kamera

Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsĂŚt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt ĂĽbne denne side pĂĽ mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formĂĽl feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger pĂĽ hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen