Events at Gilleleje sejlklub

Har du nogle små reparationer på kalechen nogle gamle sejl du vil lave om til sejlposer og instrument overtræk lynlåse hvor syningerne er mørnet eller andre spændende sy-projekter til båden så kom til workshop i sejlklubben Søndag 29. januar, 12. eller 26. februar   kl. 09 til 13 Jesper B. er vejleder !

Tiden nærmer sig, hvor vi skal finde alternativer til det skønne sejler- og havneliv. Kom forbi sejlklubben 1. fredag i måneden kl. 16.00-18.00 fra november ’22 til og med marts ’23 til en drink og en hyggelig snak med dine klubkammerater.   På glædeligt gensyn Torben Gress og Søren Rasmussen