Mandagssejlerne


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 6 maj 2024 indtil 23 september 2024. Det optræder næste gang den 27. maj 2024 17:00

  • Kategorier: , ,
  • Kommende datoer:

Mandagssejlerne mødes INDEN kl. 17 til Skippermøde.

Består oprindelig af Sejlerskole-elever som har fået en båd, men også med mange andre  bådejere i Gilleleje Sejlklub som senere er stødt til, og selvfølgelig åben for alle medlemmer som gerne vil deltage som gast.  Vi er mellem 8-14 både som deltager.

Er du ikke medlem, så er du også meget velkommen som gæst, – senere forventer vi dog at du bliver medlem hvis du gerne vil fortsætte …

(Kun både optil 30 fod, både over 30 fod henvises til tilsvarende ‘Hyggesejlads’ onsdage, og her er det nemmere, der møder du bare op, og bestiller mad inde i kabyssen.)

Der øves med en enkel start, og ellers ud på en bane som aftales ved Skippermødet.

Er du interesseret, kontakt Steen på 2425 4036, eller mail steen.billenstein@webspeed.dk så kan du komme på en ‘Mailing-liste’, og mail udsendes fredage, svar inden søndag kl. 12,  hvor du også angiver om du vil have en bid mad efter sejladsen.

Se gerne hjemmesiden under menuen Sejlerskole i rullegardinet ‘Mandagssejlerne’

 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.1 m/s5.8 m/s  303 °14.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon