Referat fra bestyrelsesmøder

Efter introduktion af vores herlige nye hjemmeside har det efterfølgende været et spørgsmål i bestyrelsen hvordan vi gør med publicering  af referater. Vi i den nuværende bestyrelsen ønsker at gøre mødereferaterne offentlige, så alle vores eksterne samarbejdspartnere og muligt nye medlemmer kan følge med i vores dagsorden og hvad der rører sig i klubben. Desuden skal vi have reetableret muligheden for via medlemskab og login i Klubmodul at få adgang til alle tidligere referater fra bestyrelse og generalforsamlinger.

Bestyrelsen ønsker alle en herlig sejlersommer.

Referat fra bestyrelsesmøde 16 05 02

 

 

 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.2 m/s6.4 m/s  221 °19.9 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon