Følg vores ligasejlere i weekendens sejladser

Sejlsportsligaens 2. division sejles i den kommende weekend i Juelsminde med start lørdag formiddag. Gilleleje starter i Race 2.

Gilleleje Sejlklubs repræsentanter er denne gang Lars Abild, Birger Scheufens, Steve Jørgensen og Peter Christensen. Op til stævnet har de fire friske sejlere trænet et par gange i Hellerups J-70’ere, og de skal forsvare klubbens placering som nummer 2 i det samlede felt.

Vores 5. mand til weekendens stævne er Troels Johansen. Han sikrer vores forpligtigelser i forhold til at stille med RIB, hvilket hver klub er forpligtiget til at gøre til to af stævnerne i sæsonen.

Som tidligere er det muligt at følge sejlerne på livetracking

Det er ganske underholdende og lærerigt!

Flight-skema kan ses i sejladsbestemmelserne Bilag B.

Vi sender vores hold afsted med de bedste ønsker om gode, lærerige og sjove sejlsportsoplevelser samt godt samvær med de øvrige sejlere.