Billeder fra Gilleleje Cup 2018

Årets Gilleleje Cup blev foreviget af vores fotograf Søren fra TekDrone, der er billeder fra både vandet og luften samt lidt stemmingsbilleder i land. Der er rigtigt mange billeder, så her er et udpluk, alle billederne kan ses på TekDrone.dk

 

 

 

 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
4.4 m/s5.3 m/s  229 °9.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon