2019-05-29 resultater kapsejlads

Vejret viste sig fra sin bedste side 29 maj i modsætning til ugen før, hvor vi måtte opgive på grund af især for høje bølger. Starten gik til Birger, med de fleste andre noget bagud, som det ses på billedet. Resultater fra dagen og den samlede stilling følger nedenfor.

2019-05-29-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-05-29

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
7.2 m/s8.1 m/s  130 °16.1 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker