2019-06-15 Gilleleje Cup resultater

Tarok VII vandt igen Gilleleje Cup i overlegen stil uagtet de startede sidst i en rigtig god kapsejlads. Vejret var med os under (det meste af) sejladsen, men moleøllerne blev efterfølgende indtaget under lyn og torden. Dagen sluttede med festmiddagen i bådebyggeriet. Dagens resultater ses nedenfor.

2015-06-15-Gilleleje-Cup-resultater

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s8.1 m/s  126 °15.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker