2019-06-19 NKM resultater for GSK

Det blev Chebek’s tur i sidste afdeling af Nordkystmesterskabet før sommerferien. Vi gentog koncepten fra sidste gang med adskilte starter og forskellig banelængde, så H-bådene startede 10 minutter efter de øvrige og sejlede en tur mindre op-ned. Resultater for GSK samt lidt billeder er herunder.

2019-06-19-GSK-Kapsejlads-NKM

Total-for-hele-året-2019-06-19

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s8.1 m/s  124 °15.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker