2019-09-18 kapsejlads resultater

Årets næstsidste onsdagssejlads blev afviklet med en harrestart – der blev sejlet i en trekantbane med vind omkring 10 m/s. Chebec vandt den store klasse og Honey kom ind foran Nakkehoved i H-bådsklassen.

2019-09-18-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-09-18

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s7.2 m/s  128 °15.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker