Sejlerskolens afslutningsfest

Ved festen fredag 1. okt blev 6 elever Bjarke, Charlotte, Martin, Niklas, Patrick og Sumontha hyldet for at have bestået Duelighedsprøven i praktisk sejlads !
Efter en fantastisk middag som Susanne med de gode hjælpere Inger, Per, Annelise og Jørgen havde lavet, – blev instruktører og bådsmænd takket med gaver for den store indsats de havde udført i gennem årets sejlersæson.


(Bent, Birger, Finn og Hans Henrik J. ej på billede)

Til højre har vi bådsmænderne
Henrik, Lasse og Jørgen med gaver
(Hans Henrik Felby afbud)

Der blev også en tak til Hans Tørsleff som står for Yachtskipper-uddannelsen, til formand Torben som har opstartet et hold for juniorer i H-båd, og Bente som en stor støtte til Steen.

Vor instruktør og bådsmand Frank Vogensen som døde her i februar blev mindet, og en kort billed-video-kavalkade med Frank gennem godt 10 år blev vist.

Se billed-video-kavalkade med Frank – Tryk her

(Stort billede: Mus o/ billede, tryk på værkøjslinie yderst th.)

Til sidst blev videoen fra årets sejlerskole-sommertogt vist. I år specielt ved at vi sejlede en hel nat i gennem helt ned til Skanör hvor vi ankom ved 7-tiden om morgenen.

Se videoen med Sejlerskole-sommertogtet – Tryk her

Efter videoen var der ‘fri manøvre’, – og det blev lidt sent før festen sluttede …

/Steen Billenstein
Leder af Sejlerskolen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s5.8 m/s  300 °5.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon