Vores vejrstation er nu med i Windy

Windy.com er blevet rigtig populær blandt sejlere, da hjemmesiden giver et godt overblik over forventet vejr på den rute man ønsker at sejle. Det er endvidere muligt at vælge forskellige prognosemodeller for vind, bølge højder og meget mere.

Jeg (Henrik Bo Christorffersen) har længe haft en tanke om at få Gilleleje Sejlklubs vejrstation med i Windy, da det vil give en god mulighed for at sammenligne den umiddelbare prognose med den aktuelle måling af vind og vejr på havnen i Gilleleje.

Vores vejrstation bliver brugt af rigtige mange i og uden for klubben, og lidt over 200 personer checker vejret mere end 3 gange dagligt, så det er en af de mest benyttede sider vi har på hjemmesiden. Ved at komme med i Windy vil flere få øje på vores klub, da man direkte fra appen kan klikke over på hjemmesiden og se alle detaljerne..

Det projekt er nu lykkedes, og man kan nu via sin Windy app se den aktuelle måling af vejret fra målestationen på havnen direkte i vejr-appen. Du kan i appen sammenligne den direkte måling fra stationen med data fra prognose-modellen, du har valgt.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s3.1 m/s  234 °15.3 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon