Kapsejladssæson 2021

Opdateret 31. august 2021

Skippermøde i maj, juni og august kl. 17.30

Skippermøde i september kl. 17.00

Foråret er kommet, bådene er på vej i vandet, Corona er under kontrol – og vi starter vores onsdagskapsejladser igen. Der er skippermøde udenfor klubhuset. Vi sejler alle onsdage i maj, juni, august og september. Nordkystmesterskab 19 maj, 2 og 16 juni, 25 august, 8 og 22 september.

Vi vil prøve at sejle med omvendt start, hvis dette falder i god jord! Nu forbereder vi det til første sejlads 5 maj, vi kan drøfte det på skippermødet. Alternativt sejler vi med to faste starttider, en for H-bådene og en for de øvrige. Vi vil dog ikke sejle med omvendt start til nordkystmesterskabs afdelingerne.

Onsdagssejladserne er for alle! så hvis du har lyst til at prøve, eller kender nogen som har det, så kontakt Birger på 2028 2330. Så finder vi ud af det.

Fællesspisning efter sejladsen hvor Susanne sørger for dejlig mad. Tilmelding i klubben inden vi sejler ud..

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.2 m/s2.8 m/s  202 °11.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker