Kapsejladssæson 2021

Opdateret 31. august 2021

Skippermøde i maj, juni og august kl. 17.30

Skippermøde i september kl. 17.00

Foråret er kommet, bådene er på vej i vandet, Corona er under kontrol – og vi starter vores onsdagskapsejladser igen. Der er skippermøde udenfor klubhuset. Vi sejler alle onsdage i maj, juni, august og september. Nordkystmesterskab 19 maj, 2 og 16 juni, 25 august, 8 og 22 september.

Vi vil prøve at sejle med omvendt start, hvis dette falder i god jord! Nu forbereder vi det til første sejlads 5 maj, vi kan drøfte det på skippermødet. Alternativt sejler vi med to faste starttider, en for H-bådene og en for de øvrige. Vi vil dog ikke sejle med omvendt start til nordkystmesterskabs afdelingerne.

Onsdagssejladserne er for alle! så hvis du har lyst til at prøve, eller kender nogen som har det, så kontakt Birger på 2028 2330. Så finder vi ud af det.

Fællesspisning efter sejladsen hvor Susanne sørger for dejlig mad. Tilmelding i klubben inden vi sejler ud..

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur