Informationsmøde for nye medlemmer flyttes til marts 2022

Det planlagte informationsmøde d. 30. september 2021 flyttes til marts 2022. Har du som nyt medlem spørgsmål inden da, er du altid velkommen til at kontakte såvel bestyrelsesmedlemmer som udvalgsformænd.

Pva. bestyrelsen

Gitte Busch Pedersen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.2 m/s3.9 m/s  223 °14.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon