Årets onsdagssejlads resultater

Det blev en våd omgang for dem, som vovede sig ud. De store både har haft mandefald i år, og til den sidste sejlads var der ingen med. H-bådene sluttede med manér med 3 deltagere i regnvejret, og årets samlede resultater ses herunder. Vinder af årets onsdagssejladser blev S-Cape blandt de store både og Honey bandt H-bådene. Tillykke.

Total-for-hele-aaret-2021-09-29

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s9.7 m/s  307 °6.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker