Vejrstationen

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/4/9/6/gillelejesejlklub.dk/httpd.www/wp-content/plugins/code-snippets-pro/php/snippet-ops.php(609) : eval()'d code on line 35

Det er nu lykkedes langt om længe, at få vandtemperaturen vist på hjemmesiden igen, som ikke har virket siden DMI skiftede måleudstyr i Hornbæk tidligere på året. Vi viser her på siden vandtemperaturen målt de sidste 24 timer, samt aktuel vandtemperatur. Bemærk at temperaturen er målt via DMI’s målestation i Hornbæk, og der vil være en afvigelse til den målte temperatur udfra havnen i Gilleleje. Vand temperaturen kan sammenlignes med den prognose model Helsingør kommune har via DHI.

DMI Målestation Hornbæk II

DHI prognose model

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s7.2 m/s  129 °15.2 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon