Morgenkaffe til gæstesejlere endnu engang en stor succes

I mange år har seniorerne gennem sommeren sørget for at byde velkommen til gæstesejlere over en kop kaffe fra 09.00-10.00 ved klubhusets terrasse. kaffebrygning, tid til snakke og anekdoter er prioriteret højt af GSK’s aktive seniorgruppe – Tusind tak til hver og en af jer der har stillet op gennem sommeren.

Gæstesejlere tager billede af skiltet om tilbuddet, da de ønsker samme koncept hjem til deres havn. Mange formiddage har der været op til 16 gæstesejlere.

Tovholder af morgenkaffen har i alle årene været Jens M. Larsen og særligt Flemming Bailey har været fast på terrassen. Begge ønsker nu at træde tilbage og der skal lyde et bragende stort tak for jeres indsats som hver sommer giver stor værdi for GSK. Dette medfører, at der efterspørges en ny tovholder til morgenkaffen for gæstesejlere 2023.

Jens M. Larsen har nedskrevet en kort og præcis drejbog for hvilke opgaver der ligger op til, under og efter kaffesæsonen.

Er du interesseret i at påtage dig hvervet, kontakt da Hans Henrik Jacobsen fra bestyrelsen.

Stor tak til Irma som i alle årene har sponsoreret kaffen.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
3.1 m/s5.0 m/s  222 °9.7 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon