Glögg og æbleskiver.

Julehygge i klubhuset søndag den 11 december kl 14:00.

Kom og vær i hyggeligt selskab med sejlervenner og bekendte til årets juletradition. Byens lækreste æbleskiver med tilbehør og et glas varmt glögg venter på at blive serveret, så kig ned til nogle fornøjelige timer.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s8.1 m/s  124 °15.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon