Guld til Gilleleje Sejlklub i Sejlerskole Cup

Gilleleje Sejlklub deltog i Sejlerskole Cup i Kerteminde den 12 september og vandt 1. pladsen og dermed den flotte præmie Det Gylden Spildhåndtag. Der skal lyde et stor tillykke fra Gilleleje Sejlklub for den fornemme præstation.

 

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
2.8 m/s3.6 m/s  240 °14.6 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon