2019-05-08 resultater

Onsdag den 8 maj var der næsten “fuldt hus” med 4 store både og 5 H-både til kapsejladsen. Der var rimelig frisk vind, men alle gennemførte og vi udnyttede at vi sejler i to løb, så de store både havde en bane på 6 sømil, H-bådene sejlede 4 sømil.

2019-05-08-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.0 m/s6.7 m/s  293 °19.2 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker