2019-06-26 kapsejlads resultater

Forårets sidste kapsejlads manglede ikke vind! Chebec vandt igen den store klasse og SneHvide kom i mål som den første H-båd. Resultater fra dagen og status her ved indgangen til sommerferien ses nedenfor. Vi sejler kapsejlads igen 7 august med mødetid kl. 18:00 i klubhuset.

2019-06-26-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-06-26

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
4.4 m/s5.8 m/s  146 °7.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker