2019-08-07 kapsejlads resultater

Efterårets kapsejladser startede med en truende vejrmelding, ingen vind men regn. Heldigvis blev virkeligheden lige omvendt. Der var en pæn vind og kun marginalt regn, så alt blev godt. Chebec vandt i klassen for de store både, og Snehvide vandt H-båds klassen. De næste tre onsdage er helliget Nordkystmesterskaber.

2019-08-07-GSK-Kapsejlads

Total-for-hele-året-2019-08-07

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.7 m/s8.1 m/s  122 °15.5 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon


Sidste kapsejlads på Live tracker