Billeder fra Gilleleje Cup 2021

Gilleleje Sejlklub takker for en fantastisk dag på vandet, hvor vi igen havde en fotograf på vandet, i land og i luften. Billederne kan frit benyttes til privat brug, må dog ikke anvendes til kommercielle formål uden forgående aftale med Gilleleje Sejlklub.

Fotograf: Søren Simonsen & Henrik Bo Christoffersen

Billeder fra Gilleleje CUP 2021

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
6.4 m/s7.2 m/s  130 °15.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon