Analyser din sejlads med eStela tracker

eStela tracker løsningen som bliver benyttet om onsdagen har nu fået endnu flere muligheder på hjemmesiden. Det har længe været muligt at gense afholdte sejladser, og se den sejlet distance når sejladsen er registereret med, hvilket mærker der er rundet på banen.

En af de sidste nye features er muligheden for at se sin max hastighed, kurs over grund, samt gennemsnitshastigheden målt hvert andet minut under sejladsen.

Sådan gør du

Klik live tracking via menuen i højre side, eller klik på i knappen live tracking. Du får nu vist sidste løb, og kan du klikke på sejladsnavnet, hvor du får vist en oversigt over de deltagene både. hvis du ikke har fået dig oprettet, så klik på opret din båd og download den tilhørende app til enten Iphone eller android.

Klik på et afsluttet løb, hvor der er registreret længde på sejladsen

Klik på bådens navn under model

Du får nu vist en oversigt over bådens performance under sejladsen

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
5.8 m/s8.9 m/s  324 °6.4 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon