Gilleleje Cup

Gilleleje Cup blev sejlet første gang 2010, og blevet etableret på initiativ af Kai-Ove Nielsen, som var den daværende kapsejladsformand i Gilleleje Sejlklub. Gilleleje sejlklub lægger med sejladsen vægt på det sportslige og ikke mindst det sociale i mellem de enkelte sejlere og de frivillige GSK’ere.

Distansen

Sejladsen er en kapsejlads på ca. 20 sm for kølbåde med deres besætninger, og den sejles med omvendt start, hvilket gør det enkelt for deltagerne at måle sig i forhold til hinanden. Vi forsøger at lægge sejladsen i anden weekend i juni måned, og der sejles i 2 klasser, kapsejlere og turbåde.

Program for GC

• 07:00 Bureau åbner
  • 07.30 Morgenmad
  • 08:00 Skippermøde
  • 09:00 Første startende båd
  • 14:00 -16:00 målgang
  • 16.00 Mållinjen lukker
  • 16.15 Præmieoverrækkelse
  • 17.00 Loungeområde åbner
  • 18:30 Festmiddag

Næste Gilleleje Cup afholdes d. 11. juni 2022

Hvis du ønsker at bidrage som sponsor, eller ønsker mere information omkring Gilleleje Cup, så er du meget velkommen til at skrive til os

Frivillig

Kan du tænke dig at give en hånd med til Gilleleje Cup, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har brug for alt den hjælp vi kan trække på for at kunne håndtere alle vores sejlere under stævnet. Tryk blot på kontakt ovenfor.

Læs mere om Gilleleje Cup

Sponsorer

Vi er meget stolte over vores mange sponsorer til sejladsen, som blandt andet er Gilleleje Brugsforening der hvert år har sponsoreret de 3 hovedpræmier, som er skippers vægt i rødvin, guld øl, og alm. øl til første, anden og tredje præmien.

Billeder

Vi har igennem de mange år vi har sejlet Gilleleje Cup fået taget en masse gode billeder af vores deltagere, Hvis du ønsker at bidrage til vores billede bank, er du meget velkommen til at skrive til os.

Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
0.8 m/s3.1 m/s  291 °15.7 °C

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera

Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen