Gilleleje Cup

Gilleleje Cup blev sejlet første gang i 2010, og blevet etableret på initiativ af Kai-Ove Nielsen, som var den daværende kapsejladsformand i Gilleleje Sejlklub. Gilleleje sejlklub lægger med sejladsen vægt på det sportslige og ikke mindst det sociale i mellem de enkelte sejlere og de frivillige GSK’ere.

Om sejladsen

Sejladsen som er på ca. 20 sm er for alle kølbåde såvel kap- som tursejlere. Banen er lagt så alle, uanset kompetencer og konkurrence-gen kan blive udfordret . Der sejles med omvendt start, hvilket gør det enkelt for deltagerne at måle sig op mod hinanden. Sejladsen foregår anden lørdag i juni måned, og deltagerne inddeles i kapsejladsklasser og i turbådsklasse.

Det sociale er i højsæde

Fredag aften er der mulighed for at deltage i sejler-hygge på terrassen ved klubhuset, her startes grillen op og der kan købes et let aftensmåltid i samvær med morgendagens konkurrenter.

Lørdag er der fælles morgenmad og smør selv madpakker. Efter sejladsen og præmieoverrækkelsen åbner loungeområdet med afdæmpet musik, der kan købes gode drinks, vin og øl som kan nydes mens dagens udfordringer analyseres.

Lørdag aften samles vi til en pragtfuld festmiddag hvor du også er velkommen til at bidrage med et festligt indslag, måske du har en sjov historie fra vandet eller har en stand up komiker gemt i dig, som nu bare vil frem.

Gilleleje Cup udvalget består af

Tovholder Lars Sorner

Øvrige medlemmer: Torben Olsen, Hans Henrik Jacobsen, Mette Lindegaard, Brian Bo Hansen og Gitte Busch Pedersen

Program for Gilleleje Cup

  • 07:00 Bureau åbner
  • 07.30 Morgenmad
  • 08:00 Skippermøde
  • 09:00 Første startende båd
  • 14:00 -16:00 målgang
  • 16.00 Mållinjen lukker
  • 16.15 Præmieoverrækkelse
  • 17.00 Loungeområde åbner
  • 18:30 Festmiddag

Næste Gilleleje Cup afholdes d. 10. juni 2023

Hvis du ønsker at bidrage som sponsor, eller ønsker mere information omkring Gilleleje Cup, så er du meget velkommen til at skrive til os

Frivillig

Kan du tænke dig at give en hånd med til Gilleleje Cup, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har brug for alt den hjælp vi kan trække på for at kunne håndtere og sende tonsvis af smil til alle vores sejlere under stævnet. Tryk blot på kontakt ovenfor.

Læs mere om Gilleleje Cup

Gilleleje Cup 2024

Tilmeldingen i manage2sail er åben. Sejladsen løber af stablen d. 8. juni 2024 – kom og…

Læs mere

Sponsorer

Vi er meget stolte over vores mange sponsorer til sejladsen, som blandt andet er Gilleleje Brugsforening der hvert år har sponsoreret de 3 hovedpræmier, som er skippers vægt i rødvin, guld øl, og alm. øl til første, anden og tredje præmien.

Billeder

Vi har igennem de mange år vi har sejlet Gilleleje Cup fået taget en masse gode billeder af vores deltagere, Hvis du ønsker at bidrage til vores billede bank, er du meget velkommen til at skrive til os.Glleleje sejlklub
VindVindstødVindretningTemperatur
1.7 m/s2.8 m/s  232 °14.9 °C

QR Code

QR koden kan læses via en mobiltelefon med et kamera


Kopiere QR koden fra hjemmesiden og indsæt den i indbydelse eller opslag til opslagstavlen, hvor du gerne vil give modtagere mulighed for enkelt åbne denne side på mobilen. QR koder kan benyttes til mange forskellige formål feks en indbydelse til et arrangement, hvor tilmeldingen der ligger på hjemmesiden.
Brugeren skal blot gøre følgende
.
1) Åben kameraet på mobilen
2) Peg kameraet mod QR koden
3) Klik på det link kameratet viser på din telefon