Gilleleje Cup

Gilleleje CUP blev sejlet første gang 2010, og blevet etableret på initiativ af Kai-Ove Nielsen, som var den daværende kapsejladsformand i Gilleleje Sejlklub. Gilleleje sejlklub lægger med sejladsen vægt på det sportslige og ikke mindst det sociale i mellem de enkelte sejlere.

Sejladsen er en kapsejlads på ca 20 sm for kølbåde med deres besætninger, og den sejles med omvendt. start, hvilket gør det enkelt for deltagerne at måle sig i forhold til hinanden. Vi forsøger at lægge sejladsen i anden weekend i juni måned, og der sejles normalt i 2 løb for kapsejlere og for turbåde.

Program for GC

• 09:00 Skippermøde
  • 10:00 Første startende båd
  • 14:00 -15:00 målgang
  • 16:00 – 17:00 Præmie overrækkelse
  • 18:30 fælles middag

Næste Gilleleje Cup afholdes

Juni 2020

Hvis du ønsker at bidrage som sponsorer, eller ønsker mere information omkring Gilleleje Cup, så er du meget velkommen til at skrive til os

Læs mere om Gilleleje Cup

Sponsorer

Vi er meget stolte over sponsorer til sejladsen, som blandt andet har sponseret hoved præmierne, der er skippers vægt i rødvin, Guld øl, eller alm øl til første anden og tredje præmien.

Billeder

Vi har igennem de mange år vi har sejlet Gilleleje Cup fået taget en masse gode billeder af vores deltagere, Hvis du ønsker at bidrage til vores billede bank, er du meget velkommen til at skrive til os.

Gilleleje Cup Sejles gang: